Wednesday, June 30, 2010

Why Gay Guys Watch FIFA World Cup 2010?

Sebelum ini, World Cup ialah satu musim yang sangat-sangat asing buat aku.
Since secondary school, handball is my game and passion, never ever football. Mungkin sebab aku lebih yakin dan mahir bermain menggunakan tangan. (sangat pervert sekali bunyinya)

Tapi tahun ini, entah kenapa, aku tiba-tiba berminat untuk mengikuti perlawanan-perlawanan Piala Dunia di TV.

Hmm.. 'entah kenapa' itu mungkin boleh di tukarkan kepada sebab berikut:

The possibility of the players being secretly gay is high.

Jika korang adalah peminat fanatik bola sepak (dan kebetulan seorang gay), pasti korang kenal dengan Justin Fashanu. pemain bolasepak yang pertama mengaku secara terangan bahawa dirinya seorang gay. Yang mana pengakuannya tidak disukai oleh ahli-ahli FA (Football Association) yang mengatakan pemain bola sepak mempunyai nilai komersil yang tinggi dan pengakuan sedemikian akan menjejaskan reputasi sukan tersebut.

(Mungkin ini juga merupakan salah satu sebab mengapa pemain tidak lagi dibenarkan membuka jersi di padang samada meraikan gol, bertukar jersi @ perarakan ke changing room.. talks about homophobics shit!!)

Pengakuan secara terbukanya menyebabkan dirinya tertekan dengan kutukan dan cemuhan dari penonton-penonton dan akhirnya membunuh diri (juga disebabkan kes hubungan dengan seorang remaja bawah umur yang sedang dibicarakan)

Perkara tersebut menyebabkan pemain-pemain bernaluri 'riang' tidak sanggup keluar daripada penipuan dihadapan peminat, penonton yang homophobic.

Dalam tahun 2008, seorang bekas pemain liga Premier melaporkan terdapat lebih dari sedozen pemain Liga Premier bernaluri homoseksual tetapi takut untuk berterus terang kesan daripada apa yang pernah berlaku kepada Fashanu.

Selain itu, antara laporan yang pernah keluar dahulu

  1. Ashley Cole and DJ MasterStepz melakukan orgy (beserta video rakaman yang kemudiannya dinafikan)
  2. Rumours that Soll Campbell is in da closet gay
  3. Cristiano Ronaldo yang naluri seksualnya dipertikaikan (tengok saja masa Worldcup ni, ketika Portugal vs Korea, facial reaction yang ditunjukkan nya lebih bersifat gay.. I know because I am one.. remember)
  4. dan yang paling hebat, adegan mengigit kemaluan selepas berjaya menjaringkan gol. beberapa tahun dulu Mungkin sifat di dalam changing room telah terbawa-bawa ke padang pada waktu itu.. hahaha

Bermaksud?

Sebenarnya ramai lelaki bertubuh sasa, cute, penuh kemahiran dan bernaluri homoseksual yang berlari-lari mengejar bola di tengah padang ketika Piala Dunia 2010 berlangsung. Dan sebagai seorang gay, adalah menjadi satu keseronokan untuk mengasah dan menajamkan lagi alat Gaydar yang kita ada.

Hey! Penyanyi The Cup of Life pun akhirnya mengaku sebagai seorang gay!! Just like what my Gaydar indicates.. LOL)

Lagipun orgy kecil-kecilan yang berlaku di tepi padang setiap kali gol dijaringkan memberi aku seribu satu fantasi untuk difikirkan.


Macam mana? Siapa di antara international footballers yang korang rasakan gay?No comments: